Het laatste nieuws

Nieuwe tandartsen Joop Schoffelen en Nina van Gils

Nieuwe tandartsen Joop Schoffelen en Nina van Gils

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat vanaf 01-09-2024 tandarts Joop Schoffelen en tandarts Nina van Gils ons team in Kerkrade en Echt komen versterken.

Wie is Joop? 
Geboren en opgegroeid in Brunssum.
In 2018 als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Sindsdien op locaties in Amsterdam, Amersfoort, Hilversum en Brunssum gewerkt.

Voldoening in het ‘allround’ behandelen van patiënten. Dit kan zijn het adequaat onderzoeken, diagnosticeren, bespreken en uitvoeren van een (compleet) behandelplan.
Hierbij kan gedacht worden aan het behandelen van gebitsslijtage, bekronen van tanden, plaatsen van implantaten, plaatsen van kronen of ‘klikprotheses’ op de implantaten, verbeteren van de esthetiek, restaureren van gaatjes of afgebroken tanden, het verwijdering van tanden en het vervaardigen van conventionele protheses. Indien nodig of gewenst sta ik ervoor open om ‘out-of-the-box’ te denken om tot een bevredigende oplossing te komen.
Daarnaast zal ik bij lastige problematiek, die op/over de grens van mijn bekwaamheid ligt, ook samenwerken met specialisten.
Ik zal mijn patiënten behandelen, zoals ikzelf graag behandeld wil worden.

Wie is Nina?
Geboren en opgegroeid in Amsterdam. In 2014 afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog aan de VU (Amsterdam) en in 2020 als tandarts aan het ACTA (Amsterdam). Daarna werkzaam geweest als tandarts in Dronten en Brunssum. Verricht allround tandheelkunde met interesse voor restauratieve tandheelkunde (kroon- en brugwerk, gebitsslijtage, esthetiek), kleine chirurgie en implantologie. Tevens affiniteit met behandeling van kinderen en angstige patiënten, waarvoor de ‘afgeronde’ opleidingen de nodige handvatten bieden.

Hoe kunnen we je helpen?

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
GESLOTEN
zondag
GESLOTEN

LET OP: Openingstijden kunnen per locatie afwijken.