Reviews Amalia Kliniek

Reviews zijn afkomstig van de onafhankelijke website Patientenvertellen.nl. Wij nemen de laatste 40 geaccepteerde reviews ongefilterd over. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele taalkundige fouten.

Totaal score: 8.7
Totaal aantal beoordelingen: 1043
Beveelt ons aan: 92%



Beoordelingsscore: 10 | 29-11-2022

Beoordeling: Reeds geruime tijd uit angst niet meer bij tandarts geweest. Echter speelde verstandskies op, dus nu moest er gehandeld worden. Zeer snel plek (binnen een week intake!), binnen 2 weken geholpen. Reguliere wachttijd kaakchirurg was anders 2 maanden geweest. Hebben begrip voor angst, gaan er goed mee om. Volledige narcosebehandeling voelt inderdaad als gaan slapen, wakkerworden en het is gebeurd. Dag na afloop gebeld ter controle en namen ook tijd voor vragen die ik nog had.

Patiënt: RP, Grashoek

Beoordelingsscore: 2 | 29-11-2022

Beoordeling: Ze doen niet wat ze zeggen

Patiënt: SA, Maastricht

Beoordelingsscore: 8 | 28-11-2022

Beoordeling: Vriendelijke mondhygieniste

Patiënt: Christine, Bocholtz

Beoordelingsscore: 10 | 28-11-2022

Beoordeling: Verdoving super gedaan - tanden heel goed gereinigd - veel aandacht voor patient en geconcentreerde aandacht voor de behandeling

Patiënt: SM, Klimmen

Beoordelingsscore: 10 | 27-11-2022

Beoordeling: zie boven

Patiënt: frans van den Broek, Landgraaf

Beoordelingsscore: 9 | 25-11-2022

Beoordeling: Via de tandarts een spoedconsult voor intake narcose behandeling geregeld, de assistente waar ik me mocht melden de volgende ochtend zag dat ik er slecht aan toe was en heeft overlegt met collega's of er mogelijkheid was iets te schuiven in de planning. Einde van diezelfde dag af van een vreselijke pijn. Ook de dame van de anesthesie die ik sochtends sprak was er smiddags bij de behandeling bij. Erg dankbaar voor dit snelle handelen

Patiënt: MPHM, BRUNSSUM

Beoordelingsscore: 8 | 25-11-2022

Beoordeling: Ik kwam voor een implantaat bij de kaakchirurg. Ik heb van tevoren duidelijke uitleg gekregen, dat was heel prettig. Tijdens de ingreep vroeg de chirurg me meerdere keren of het allemaal ging. Ik was verdoofd dus voelde niks en ik zat redelijk relaxed in de stoel. De ingreep ging vrij snel. Wel 4 dagen napijn gehad die ik met paracetamol kon bestrijden.

Patiënt: GPB, Obbicht

Beoordelingsscore: 10 | 25-11-2022

Beoordeling: GOEDE BEHANDELING EN FIJNE TANDARTS

Patiënt: Hr. W. Jongerius, Landgraaf

Beoordelingsscore: 10 | 25-11-2022

Beoordeling: Netjes bij ontvangst. Niet te lang hoeven te wachten. Bij mondhygiëniste en tandarts gevoel van professionaliteit.

Patiënt: Desiree, Landgraaf

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Vind het fijn dat er vertelt word wat ze gaan doen. Slechte ervaring met de schooltandarts en daardoor angstig. Maar daar wordt goed mee omgegaan, vind Uwe een hele fijne tandarts die je rustig benaderd en op je gemak stelt. Ellen is een topper en wandel lachend naar binnen.

Patiënt: Marlou Huntjens, Kerkrade

Beoordelingsscore: 8 | 24-11-2022

Beoordeling: Met de behandeling ging alles vlot ik voelde me , zover dat kan met angst, op mijn gemak. Of hygiëne tijdens de behandeling goed is geweest weet ik niet, ik had narcose. Maar na de handeling kreeg ik allemaal blaasjes en aftes onder mijn tong en aan de randen van de binnenkant van mijn lippen.

Patiënt: W, Eindhoven

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Waar op andere plaatsen totaal geen rekening werd gehouden ,(voor mijn gevoel) met mijn naaldenangst, voel ik me bij de Amalia kliniek wel thuis! Ze nemen mij en mijn angst serieus, je merkt dat ze al heel wat ervaring hebben met angstklachten en ik weet nu zeker dat het goed gaat komen.

Patiënt: Denise, Tegelen

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Voelde mij meteen op mijn gemak!

Patiënt: LAGM, Meerssen

Beoordelingsscore: 4 | 24-11-2022

Beoordeling: Mijn afspraak was om 16.00 uur maar pas om 16.30 aan de beurt.

Patiënt: JLH, Kerkrade

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Zeer goedemorgen

Patiënt: JEC, Kerkrade

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: gemoedelijk

Patiënt: JH, maastricht

Beoordelingsscore: 8 | 24-11-2022

Beoordeling: Rustige ervaren mensen die je heel goed begeleiden.

Patiënt: M, Heerlen

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Vanaf het moment van bellen om een afspraak te maken, het zeer vriendelijk en rustig tewoord staan. Hetzelfde geldt zonder uitzondering voor iedereen die daarna bij de afspraak cq onderzoek betrokken was.

Patiënt: Carla Kikken-Jussen, VAALS

Beoordelingsscore: 8 | 24-11-2022

Beoordeling: Prima geholpen

Patiënt: N, Kerkrade

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: prima

Patiënt: Manfred Blomberg, Kerkrade

Beoordelingsscore: 8 | 24-11-2022

Beoordeling: Je word op een rustige manier benaderd

Patiënt: Sylvia Elissen, MAASTRICHT

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Wij zijn altijd correct behandeld geworden. Ook al was het niet altijd even gemakkelijk met Andy

Patiënt: Andy, Heerlen

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Prima geholpen met goede uitleg.

Patiënt: RFA, Heerlen

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Prettige tandarts, zeer toegankelijk in contact niet te formeel en duidelijk in communicatie. Door het informele wordt je wat afgeleid tijdens de behandeling. Zeer deskundig en secuur!

Patiënt: Anique, Amstenrade

Beoordelingsscore: 8 | 24-11-2022

Beoordeling: Ik heb een angst stoornis en ik vind naar de tandarts gaan heel erg moeilijk. Ik heb nu een hele aardige tandarts die mij rustig benaderd en mijn angst ook serieus neemt! Waar ik me bij op me gemak en waardoor ik wel terug durf te komen bij haar.. Niet alle tandartsen vind ik goed bij de Amalia kliniek. Ik heb namelijk ook slechte ervaringen gehad. Daarom dat ik nu ook alleen maar door 1 tandarts behandeld wil worden.

Patiënt: T, Heerlen

Beoordelingsscore: 8 | 24-11-2022

Beoordeling: Laatste bezoek trof ik een zeer geduldige tandarts en assistente. Namen alle tijd voor me en luisterden. Duidelijke uitleg en advies. Gezien mijn grote angst en emotie betrokken ze ook mijn partner in extra uitleg. Wachttijden zijn alleen erg lang. Ook als je pijnklachten hebt. Ik vind juist mensen die extreem bang zijn moet je niet te lang laten wachten dan bouwt angst alleen maar meer op. Ik vrees dat de Amalia kliniek eigenlijk te groot is geworden dan dat ze op dit moment aankunnen.

Patiënt: C, Heerlen

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Zowel wat betreft de tot nu toe toegewezen tandarts en mondhygiëniste. Ook bij het maken van een afspraak is er een vriendelijke respectvolle bejegening aan de klantenbalie.

Patiënt: Jozef Handels, KERKRADE

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Goede omgang met angst voor pijn

Patiënt: JP curvers, Heerlen

Beoordelingsscore: 8 | 24-11-2022

Beoordeling: Ben goed geholpen. Wist dat er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden om alles te kunnen repareren. Het inplannen vind ik niet ok. Er gaat veel te lange tijd voorbij vooraleer er plaats is. Heb gelukkig niet veel zorg nodig, maar als het nodig is moet ik lange tijd “lopen” met een beschadigd gebit dat goed zichtbaar is Voormiedereen.

Patiënt: LMJ, Kerkrade

Beoordelingsscore: 9 | 24-11-2022

Beoordeling: Zorgvuldig

Patiënt: Desiree, Kerkrade

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Ik werd heel erg op mn gemak gesteld en t voelde vertrouwd

Patiënt: Ger, Heerlen

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Vertrouwd.

Patiënt: Jill Crutzen, 's-Hertogenbosch

Beoordelingsscore: 8 | 24-11-2022

Beoordeling: Bij mijn intake gesprek is mij niet duidelijk geworden dat als ik langs kwam voor een offerte te laten maken dat daar 140 euro kosten aan verbonden waren. Bij deze kosten zit ook een foto die niet gemaakt is. Het maken van de offerte ging verder goed. Langs verschillende personen geweest, die uitleg gaven over de behandeling. Dank zij veel aandacht ben ik op mijn gemak gesteld vlak voor de behandeling. Er was ook nog een controle vraag wat er gedaan moest worden, De behandeling is uitstekend uitgevoerd. En ook de nazorg zoals naar de auto brengen was fantastisch

Patiënt: Alexander (Lex), Brunssum

Beoordelingsscore: 9 | 24-11-2022

Beoordeling: De 1e opvang was direct geruststellend ondanks het feit dat niet alle benodigde papieren aanwezig waren. De eerste onderzoeken werden ondanks dit toch gestart. De uitleg van de tandarts was duidelijk en gaf ruimte voor vragen. Ook bleek dat ze zich had ingelezen in mijn problematiek en wensen. Het gehele plaatje gaf mij, ondanks mijn grote angst voor de tandarts in zijn algemeenheid, vertrouwen voor het verdere behandeltraject.

Patiënt: Huub, Sittard

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Na een hele vervelende periode met onzinnige reparaties bij een niet nader te noemen tandarts in Brunssum uiteindelijk bij Amalia terechtgekomen voor een second opinion. Dat had ik eerder moeten doen! Veel geduld en aardig personeel! Zeker een aanrader

Patiënt: Sven, Kerkrade

Beoordelingsscore: 6 | 24-11-2022

Beoordeling: Helaas is er geen mogelijkheid om termijnen te betalen

Patiënt: ADL, Bocholtz

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Doen alles om het een pijnloze ervaring te laten zijn !! Vriendelijke helpdesk !!

Patiënt: MDAAG, Simpelveld

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Van afspraak tot nazorg, perfect!

Patiënt: Brigitte, Landgraaf

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Correct en duidelijke uitleg

Patiënt: CF, Kerkrade

Beoordelingsscore: 10 | 24-11-2022

Beoordeling: Ik ga altijd onder narcose en heb naderhand nooit last meer van pijn. Alles word altijd netjes behandeld.

Patiënt: Dennis, Ospel

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
GESLOTEN
zondag
GESLOTEN

LET OP: Openingstijden kunnen per locatie afwijken.