Amalia Groep, gevestigd in Kerkrade, is een overkoepelend samenwerkingsverband voor tandartspraktijken, met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en dienstverlening. Amalia Groep heeft momenteel vestigingen in Kerkrade, Roermond, Echt en Weert en heeft een service center welke ondersteunende taken biedt aan de diverse praktijken (inclusief tandtechnisch laboratorium) en daarmee de praktijken ontlast. De Amalia Groep is onderdeel van de Nederlandse Tandartsen Coöperatie U.A.

Ben jij een enthousiaste HR Medewerker (24 tot 28 uur) die graag bij een snelgroeiende, informele en dynamische organisatie wil werken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een allround HR Medewerker die zich o.a. bezig gaat houden met het maken van arbeidsovereenkomsten en roosterwijzigingen, het verwerken van mutaties, verzuimadministratie en het voorbereiden van de salarisadministratie. Daarnaast bied je ondersteuning op het gebied van werving & selectie en werk je mee aan uitdagende projecten zoals employee branding, learning &development en interne communicatie.

Vanwege het overkoepelende samenwerkingsverband tussen de Amalia Groep en NLTCO zal je een nauwe samenwerking hebben met je collega HR medewerker van het NLTCO kantoor in ’s-Hertogenbosch. Onze organisatie pakt als team op collegiale en flexibele wijze alles aan wat moet gebeuren, wij denken niet in hokjes, er is gelijkheid en de lijntjes zijn kort waardoor er een prettige en productieve workflow aanwezig is.

Wie zoeken we?

  • Een dag bij de Amalia Groep is nooit hetzelfde, steeds meer tandartspraktijken sluiten zich bij ons aan en daarom is dit een mooie uitdaging voor een HR Medewerker die van aanpakken houdt, snel kan schakelen en met ons gemotiveerde team mee wil groeien.
  • Je bent proactief in het zien en oppakken van allerlei taken; je wacht niet af, maar bent anderen graag een stapje voor.
  • Je bent een enthousiaste en oplossingsgerichte persoonlijkheid die servicegerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.
  • Je bent leergierig en wil altijd het beste uit jezelf halen om de kwaliteit van je werk hoog te houden.
  • Het is voor jou vanzelfsprekend om secuur en zorgvuldig te werk te gaan waarbij je je eigen werk op zelfstandige wijze controleert.
  • Je hebt MBO 4/HBO werk- en denkniveau met een aantal jaar ervaring als HR Medewerker en je hebt goede kennis van verschillende office computerprogramma’s en bij voorkeur van personeelssystemen zoals Nmbrs.
  • Gezien de aard van de werkzaamheden is het voor ons belangrijk dat je een integere en betrouwbare persoonlijkheid bent die in het bedrijfsbelang kan denken.
  • Je bent 24-28 uur in de week beschikbaar en bent woonachtig in omgeving Limburg.
  • Je bent bereid om regelmatig naar ’s-Hertogenbosch te reizen voor overleg en samenwerken met collega’


Wat bieden we jou?
Je werkplek is modern en prettig, gevestigd in het kantoorpand van de Amalia Groep in Kerkrade. Je komt terecht in een gezellig team van gemotiveerde collega’s die zin hebben in jouw komst. Je werkzaamheden zijn divers en uitdagend waarbij je niet alleen contact hebt met het nu nog kleine team op kantoor, maar ook met collega’s van onze praktijken. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en om zelfsturend aan het werk te gaan.

Naast een fijne werkplek en uitdagende werkzaamheden bieden wij je graag goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een salaris afhankelijk van je ervaring (tussen € 2800,- en € 3400,- bruto o.b.v. 38 uur), 27 vakantiedagen op fulltime basis, ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, een goede pensioenregeling, korting op tandheelkunde. Uiteraard willen we graag een langdurige werkrelatie met je aangaan!

Interesse?
Word je enthousiast van deze functie?
Dan ontvangen we je c.v. en motivatie graag via hr@nltco.nl
Heb je nog vragen?Laat het ons gerust weten!

Hoe kunnen we je helpen?

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
GESLOTEN
zondag
GESLOTEN

LET OP: Bereikbaarheid- en openingstijden kunnen per locatie afwijken.