Esthetiek

Esthetische tandheelkunde in Limburg

Wil jij jouw gebit omtoveren tot een oogverblindende lach? Het professionele team van Amalia Kliniek zorgt ervoor, in goede samenwerking met jou!

Ons team esthetische tandheelkunde werkt nauw samen met deskundige laboratoria en is gespecialiseerd in het omtoveren van uw glimlach naar een oogverblindende lach!

Esthetische (of: cosmetische) tandheelkunde is eigenlijk geen vakgebied op zich maar onderdeel van het hele scala aan tandheelkundige behandelingen. Ook behandelingen met vullingen, kronen, frames, kunstgebitten, implantaten, plaatjes frames etc. hebben esthetische aspecten. 

Bevorderen van natuurlijke schoonheid

Cosmetische (esthetische) tandheelkunde bevordert de natuurlijke schoonheid van mond en gezicht. Het gaat niet alleen om een oppervlakkige verbetering, maar om een totaal verbeterde (ver)houding. Een aantrekkelijke uitstraling roept positieve gedachten en gevoelens op over die persoon en bezorgt hem of haar een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. 

Esthetische tandheelkunde is een kunstvorm

Esthetische tandheelkunde is een ‘kunstvorm’ die ons een jeugdige, aantrekkelijke en fraaie lach bezorgt. Dit realiseren wij door een combinatie van inzicht, kunde en artistieke flair. We richten ons daarbij volledig op jouw wensen. Want alleen zo krijg jij de lach die past bij je persoonlijkheid en karakter.  

Hoe kunnen we je helpen?

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
GESLOTEN
zondag
GESLOTEN

LET OP: Openingstijden kunnen per locatie afwijken.