Al sinds 1987 bieden wij naast de pre-prothetische chirurgie de orale implantologie (tandimplantaten) aan in limburg, en daarmee zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en langst bestaande aanbieders van deze zorg. Mede door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis is het zbc amaliakliniek een aanspreekpunt voor zowel patiënt als behandelaar voor hulp en advies. Wilt u meer weten over de kosten van een implantaat behandeling of de kosten van een klikgebit? Maak dan een afspraak bij de tandarts-implantoloog of kaakchirurg van ons centrum in kerkrade

Door onze ervaring in de omgang met angstpatiënten, kunnen wij patiënten met angst goed begeleiden en behandelen. Wij bieden in onze praktijk in kerkrade diverse methoden van pijnbestrijding zoals plaatselijke verdoving, sedatie en narcose. Wij kunnen 95% van de zeer angstige patiënten naar ieders tevredenheid behandelen via de dagbehandeling. Indien nodig zullen wij u rustgevende middelen toedienen om u meer op uw gemak te laten voelen (sedatie). Narcose behandeling is in bepaalde gevallen de beste oplossing, zodat er niets wordt gemerkt of gevoeld van de behandeling.

Heeft u door angst jarenlang zorg vermeden? Maak dan een geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult. Wij geven u dan persoonlijk advies en maken een behandelplan en kostenbegroting voor eventuele behandeling. U bepaald daarna of u zichzelf wilt laten behandelen.

De oranjekliniek is een gespecialiseerde kliniek in prothetiek en implantologie. De Klinische Prothese Tandtechnieker die daar werken hebben heel erg veel ervaring om al uw prothese problemen voor u op te lossen. Ook voor een klikgebit kunt u contact opnemen met de oranjekliniek het team van Robert, Mark en Peter staat iedere dag voor u klaar om al uw ongemakken te verhelpen en u de mooie lach terug te geven die u verdiend.

Wij behandelen uitsluitend op afspraak

  • afspraak@amaliakliniek.nl
  • 045-5416557 van 8.30u tot tot 17.00u (doorlopend).
  • Houdt u ID-bewijs, paspoort en ziekenfondspasje bij de hand 
zodat wij u gegevens makkelijk kunnen invoeren. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, 
dient u deze ruim 24 uur van tevoren af te zeggen, 
anders zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.
×

Amaliakliniek in the picture

Bekijk de videospecial op L1 met Amalia Kliniek in de hoofdrol

 

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×