“Mensen helpen Mensen”

De bestaansreden van de Amalia Kliniek is om mensen van alle soorten rassen, religies en afkomst te helpen met hun tandheelkundige problemen. Wij vinden het belangrijk om alle tandheelkundige zorg die nodig is voor een goed functionerend, gezond en mooi gebit te kunnen bieden binnen onze kliniek. We werken in een ervaren, enthousiast en hecht team dat garant staat voor een professionele en vooral prettige behandeling. De patiënt staat altijd centraal in onze organisatie. Eenieder zal zich voor de patiënt maximaal inzetten om hem de best haalbare zorg en hulp te verstrekken. De doelstelling van de Amalia kliniek is daarom al geruime tijd onveranderd en luidt: Het leveren van kwaliteit en hoogwaardige zorg die doelmatig en niet onnodig kostbaar is. Om deze doelstelling te verwezenlijken zijn er ieder jaar weer een aantal onderdelen die extra aandacht vereisen.

Onze Visie

RichardDe Amalia Kliniek en Alexia Klinieken zijn opgezet door Richard Reinders, tandarts/eigenaar van de Amalia Kliniek in Kerkrade, en Peter Spijkers, ondernemer. Zij combineerden uitstekende mondzorg met een gezonde organisatie. Na een succesvolle start in Kerkrade en Echt en veel enthousiasme van zowel patiënten en medewerkers hebben zij het concept uitgerold in Weert, Roermond. In 2013 wordt er ook in Venlo een Alexia Kliniek geopend. Velen proberen ons concept te kopiëren, tot op heden is niemand dit goed gelukt.

Dit vertaalt zich in de inmiddels meer dan 150 nieuwe patiënten die zich wekelijks inschrijven en de vele open sollicitaties die we mogen ontvangen. Elke week ontvangen we kadootjes van enthousiaste patiënten, van bloemen tot en met zelf gebakken saucijzenbroodjes. Daar doen wij het voor. Continue werken wij aan verbetering van onze dienstverlening en onze organisatie. Stap voor stap hebben we iets bijzonders neergezet wat steeds bijzonderder wordt. IJzersterk in klantgerichtheid. Altijd voorop lopen met technologie.
Een innovatief totaalconcept met niet alleen tandartsen maar ook kaakchirurgie, angstcoaches, mondzorgkundigen, prothesetandtechniekers, kindercoaches, anesthesisten, logopedisten, snurkspecialisten en psychologen. Zoals u ziet kijken wij graag naar u als totaal, als mens, en niet alleen naar een tand met een gaatje.
Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Een club van professionals die zin hebben in hun werk en waar plezier maken een grote rol speelt. Een informele sfeer zonder hiërarchie. Deze prettige sfeer stralen we ook uit naar onze patiënten toe. Dat ‘voel’ je als je binnen stapt. Wij zijn echte mensen, mensen met verstand van hun vakgebied en met visie. Communicatie met u als patiënt is namelijk naast uitstekende zorg ook erg belangrijk. Onze club trekt ambitieuze mensen. Trots en behulpzaam, zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk en klantgericht. We groeien hard, heel hard. Elk jaar verwelkomen we vele nieuwe collega’s. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen. Als je groot bent, ontstaan ook Grote Vragen. Waar gaan we heen? Wie zijn we? Waar doen we het voor?
Deze visie blijven we graag door ontwikkelen met u en met onze mensen.

Wij behandelen uitsluitend op afspraak

  • afspraak@amaliakliniek.nl
  • 045-5416557 van 8.30u tot tot 17.00u (doorlopend).
  • Houdt u ID-bewijs, paspoort en ziekenfondspasje bij de hand 
zodat wij u gegevens makkelijk kunnen invoeren. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, 
dient u deze ruim 24 uur van tevoren af te zeggen, 
anders zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.
×

Amaliakliniek in the picture

Bekijk de videospecial op L1 met Amalia Kliniek in de hoofdrol

 

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×